ESTA Україна

“Зіграємо разом” в Ужгороді

20 травня 2018 року в концертній залі Ужгородської ДМШ №1 ім. П.І. Чайковського відбувся Міжнародний фестиваль -конкурс дитячих ансамблів та оркестрів струнно-смичкових інструментiв «Зіграємо разом: Захід України».

   

Традиційно після проведення фестивалю-конкурсу відбувся спільний виступ усіх учасників заходу на центральній вулиці міста Ужгород, на якому юні музиканти виконали “Оду до радості” Л.Бетховена, яка є офіційним гімном Європи.

В рамках проведення Всеукраїнського конкурсу струнних ансамблів та оркестрів “Зіграємо разом” в Ужгородській ДМШ №1 ім. П.І.Чайковського відбудбувся концерт з творів одного з членів журі – заслуженого артиста України Олександра Гоноболіна.

Творчість цього сучасного композитора широко відома викладачам-струнникам, він є автором численних творів для оркестру, ансамблю, скрипки, фортепіано.
Цього разу твори О.Гоноболіна звучатимуть у виконанні учнів нашої школи у супроводі камерного оркестру викладачів та у виконанні учнівського камерного оркестру під керівництвом С.Ясниського.

 

Координатор програм ESTA Україна  у Західному регіоні  Ольга Гойберг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *