ESTA Україна

Творчість Олександра Гоноболіна

Шановні викладачі!

Вже кілька років поспіль триває дружба “ESTA-Україна” з херсонським композитором Олександром Гоноболіним, який постійно радує викладачів новими творами для дітей та збагачує віолончельний та скрипковий репертуар мистецьких шкіл.

Приємно повідомити, що світ побачила нова збірка автора “Пори року мого дитинства” (Цикл п`єс для ансамблю скрипалів).

Нагадаємо, що Олександр Гоноболін неодноразово був членом журі Міжнародного інтернет-конкурсу дитячої струнно-смичкової музики “Чарівні смички”, який проводить наша організація щороку на сайті “ESTA- Україна”.

Завжди дуже цікаво й образно в програмі фестивалю-конкурсу звучать твори композитора у виконанні юних музикантів. А представлені вони у програмі заходу кожного року!

Як приклад можете прослухати “Чарівний сон” у виконанні  Зразкового ансамблю скрипалів Корюківської школи мистецтв (керівник- Олена Мельничук, концертмейстер- Вікторія Корінь):

П`єсу “Жартівливий гопачок” виконує Дремова Кіра, учениця Полтавської ДМШ №1 ім. П. Майбороди (викладач- Тетяна Мазаратій, концертмейстер- Ірина Баганець):

“Гарний настрій” Олександра Гоноболіна виконують учні Полтавської міської школи мистецтв “Мала академія мистецтв” Ліліана Деркач та Дар`я Зуб (викладачі- Олена Деркач, Лариса Приймак)

Нагадаємо, що в лютому 2016 року у Київській дитячій школі мистецтв №8 відбувся Концерт-презентація навчальних посібників для скрипки з фортепіано та ансамблю скрипалів молодших і старших класів Олександра Гоноболіна.

Громадська організація українських викладачів-струнників “ESTA-Україна” рекомендує навчальні посібники Олександра Гоноболіна для вивчення учнями в мистецьких школах.

Придбати ноти автора ви можете безпосередньо звернувшись до автора, написавши листа на адресу gonobolin@meta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *