ESTA Україна

“Веселий дощик” Олександра Гоноболіна

Дорогі викладачі!

Раді повідомити, що композитор Олександр Гоноболін, який вже презентував свої збірки на конференціях нашої організації, видав новий цікавий навчальний посібник для скрипалів-початківців “Веселий дощик” (12 маленьких дуетів для першокласників з кумедними розмальовками і компакт-диском, де записані твори у виконанні скрипки з фортепіано і окремо тільки фортепіанний супровід).  Навчальний посібник цікавий тим, що дітки не тільки можуть грати під диск вдома твори з цієї збірки, але ще й розфарбовувати картинки.

П`єси, які містить збірка, дуже зручні для виконання маленькими учнями. Особливо важливо, що тематика творів, яка зрозуміла для маленьких дітей, допоможе розвивати художньо-образне мислення скрипалів-початківців.

Зміст збірки:

Пастораль
В Палаці
Верхи на поні
Марш
Пісенька
Вальс
Хоробрий ведмежа
Колискова
Чарівний сон
Сонечко прокидається
Пісня вітру
Веселий дощик

Нагадаємо, що ця збірка була презентована у листопаді 2014 р. на Концерті-презентації  авторських творів для учнів дитячих музичних шкіл з класу скрипки в Київській дитячій школи мистецтв № 8

Громадська організація українських викладачів-струнників “ESTA-Україна” рекомендує збірку для вивчення учнями молодших класів в музичних школах.

Придбати збірку ви можете безпосередньо звернувшись до автора, написавши листа на адресу gonobolin@meta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *