ESTA Україна

Всеукраїнська науково-практична конференція «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки»

Шановні викладачі-струнники!

11 березня 2018 року у м. Києві відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки».

Організатори конференції:

  • Громадська організація українських викладачів-струнників «ESTA-Україна»;
  • Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова;
  • Кафедра скрипки Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.

Мета конференції: ознайомлення з інноваційними методиками у галузі струнно-смичкової педагогіки, обмін практичним досвідом серед викладачів-струнників, розвиток міжрегіональних зв’язків навчальних закладів культури.

Учасники конференції: педагогічні працівники (викладачі, концертмейстери, методисти), студенти музичних коледжів, училищ, вищих мистецьких навчальних закладів, науково-педагогічні працівники.

Тематичні напрями конференції (секції):

– інноваційні вітчизняні та світові методики навчання гри на струнних інструментах;

– актуальні проблеми струнно-смичкової педагогіки;

– регіональний досвід у галузі струнно-смичкової педагогіки;

– видатні педагоги та виконавці на струнних інструментах, їх внесок у розвиток струнно-смичкового мистецтва.

Усім бажаючим виступити на Всеукраїнській конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки» необхідно до 31 січня 2018 року надіслати тези на адресу info@esta.org.ua. Тези мають бути викладені у короткій довільній формі та містити основні положення вашого виступу. Змістом виступу можуть бути: результати методичної роботи; нотні збірки; відкритий урок; історичний, методичний або мистецтвознавчий матеріал стосовно струнної педагогіки. Виступ не повинен перевищувати 20 хв.

Кращі доповіді будуть відібрані для презентації на пленарному та секційних засіданнях Всеукраїнської конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки», яка відбудеться 11 березня 2018 р. у НПУ ім. М.П. Драгоманова.

Результати відбору, повна програма Всеукраїнської конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки» буде оголошено 05 лютого 2018 р.

Тези доповіді

Вимоги до оформлення тез.

  • мова українська;
  • надсилаються у вигляді електронного файлу у форматі Microsoft Word електронною поштою на адресу info@esta.org.ua ;
  • обсяг 1-2 стор. машинописного тексту (без нумерації) через 1,5 інтервали; 14 кегль, шрифт Times New Roman;
  • поля: зліва – 30 мм, знизу – 25 мм, вгорі – 20 мм, праворуч – 10 мм;
  • назву доповіді друкувати симетрично тексту;
  • під назвою доповіді праворуч через 1,5 інтервали – ім’я та прізвище;

під прізвищем автора через один інтервал надрукувати маленькими літерами повну назву навчального закладу, місто, ще через два інтервали – текст.

Зразок оформлення тез див. в ІНФОРМАЦІЙНОМУ ЛИСТІ

Анкету, тези доповідей, копію квитанції про оплату можна надіслати електронною поштою. Назва файлу повинна відповідати прізвищу доповідача із вказівкою для Анкети-заявки – Заявка, тез – Тези, підтвердження сплати організаційного внеску – Квитанція.

Наприклад: Петренко_Тези, Петренко_Внесок, Петренко_Заявка

Для участі у Всеукраїнській конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки» необхідно зареєструватись за формою та сплатити реєстраційний внесок, який складає:

– за умови ранньої реєстрації та сплати внеску до 15.01.2018 г.–  студенти- 50 грн., члени ESTA- 100 грн, інші учасники- 200 грн.;

– за умови пізньої реєстрації та сплати внеску до 01.03.2018 р.–  студенти- 100 грн., члени ESTA- 200 грн, інші учасники- 300 грн.

Після відправлення реєстраційної форми ви отримаєте на електронну пошту підтвердження та номер рахунку, на який необхідно сплатити внесок.

За додатковими відповідями  на ваші запитання звертайтеся на info@esta.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *