ESTA Україна

Семінар для викладачів по класу скрипки від американських фахівців (18.07.2019 р.)

Шановні викладачі по класу скрипки!

Стівен Бенхам, професор музичної освіти, декан факультету струнних інструментів, голова факультету виконання музики в Університеті «Дукейн» (Duquesne, що знаходиться в місті Пітсбург, штат Пенсільванія, США), президент місії «Музика у світовій культурі» запропонував організувати для українських викладачів безкоштовний семінар.

Мета семінару − познайомити викладачів з американським досвідом викладання гри на скрипці.
Цей захід буде дуже корисним як для досвідчених педагогів, які шукають нові ідеї, і також для молодих учителів, які тільки починають викладати.

Фахівцем із скрипки буде Шерон Остерхаус, яка є чудовою викладачкою скрипки в штаті Міннесота (США). Вона має ступінь бакалавра музичного виконання на скрипці від Temple University (Філадельфія, США). Має 45-річний досвід як професійний скрипаль, виступала в різних музичних закладах, у тому числі в симфонічних оркестрах, оперних оркестрах, на популярних шоу, у камерних ансамблях та як церковний музикант. Вона викладає скрипку протягом 18 років і продовжує це робити у своїй домашній студії в Сент-Полі, штат Міннесота (США). На її методику викладання скрипки сильно вплинула відома викладачка Мімі Звейг, чию школу для вчителів вона відвідала в Університеті Індіани (США). (Мімі є однією з видатних викладачок скрипок у світі. Серед її учнів Джошуа Белла, а також багато інших.) Багато учнів Шерон грали в молодіжних оркестрах Міннесоти, брали участь у концертних робочих групах, вигравали сольні конкурси і продовжували професійну музичну кар’єру.

Семінар буде складатися з трьох сесій:

1. Основне дослідження щодо ролі музики у: формуванні міжнейронних зв’язків мозку юних музикантів; формуванні особистості та духовності дитини (Лекція Стівена Бенхама)

2. Основні принципи початкового рівня гри на скрипці згідно з методикою Сузукі. Початок засвоєння рухових навичок і т. д.

3. Як користуватися першою книгою за методикою Сузукі.

Цей семінар буде безкоштовним для всіх. Також ми пропонуємо обід для всіх попередньо зареєстрованих учасників.

Обов’язкова реєстрація за посиланням:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScI2ZdlPJ-ysw…/formResponse

Дата і час проведення: 18 ліпня 2019 р., 09.30-17.00

Місце проведення: м. Ірпінь, на території Ірпінської Біблійної Церкви.
Адреса церкви: м. Ірпінь , вул. Соборна, 1.

Розклад семінару:
Реєстрація: 9:30
Перша сесія: 10:00-11:30
Друга сесія: 12:30-14:00
Обід: 14:00-15:00
Третя сесія 15:00-16:30
Закінчення і загальне фото: 16:35

Tagged on: ,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *