ESTA Україна

Концерт учнів класу Ольги Корінець відбувся в Києві

17 грудня 2017 р. в київському Будинку актора, за сприяння ГО українських викладачів-струнників “ESTA-Україна”, відбувся Концерт “Скрипкова фантазія” за участю учнів класу викладача-методиста КССМШ ім. М.В.Лисенка Ольги Михайлівни Корінець.

Концерт був присвячений 30-річчю педагогічної діяльності Ольги Михайлівни.
Програма Концерту складалася з відомих творів скрипкового репертуару.
Учень 5 класу Шльомі Шахаф блискуче виконав “Інтродукцію і Тарантеллу” П. Сарасате та “Румунські танці” Б. Бартока.
Зал був вражений акуратною і в той же час віртуозною грою Вадима Періга, який навчається в 7-му класі. Він виконав Концерт N5 А. В’єтана та “Скерцо-Тарантеллу” Г. Венявського.
Високий професійний рівень виконання “Баскського капріччіо” П. Сарасате та “Фантазії на тему опери Гуно “Фауст” Г. Венявського продемонстрував учень 7-го класу Богдан Луц. Юний музикант, який до речі вже є неодноразовим переможцем престижних міжнародних конкурсів, зміг наповнити музичний матеріал яскравими образами.
Після невеличкої перерви слухачі почули дорослий і професійний виступ Георгія Мороза (11 клас), який спочатку виконав Сонату N 1 Л. Бетховена разом зі студенткою 1-го курсу НМАУ ім. П.І.Чайковського Дар’єю Кривушкіною, а потім з легкістю і на одному подиху зіграв “Поему” Є. Шоссона і першу частину Концерту Й. Брамса.
Хочеться відмитити, що дуже якісно і блискуче гру юних музикантів супроводжували концертмейстери Василь Макогон і Катерина Улезько.
По закінченню Концерту зал вдячними оплесками не хотів відпускати зі сцени артистів та їх викладача.


Президент ГО “ESTA-Україна” Наталія Коптєнкова від імені громадської організації українських викладачів-струнників привітала Ольгу Михайлівну з успішними виступами учнів і нагородила Подякою за особистий вагомий внесок в розвиток української скрипкової педагогіки.

          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *