ESTA Україна

Можливість отримати свіжовидану збірку «Казкова країна Віолончель»

Видавництво «Музична Україна» за підтримки Українського культурного фонду видало збірку «Казкова країна Віолончель» (Наталія Фещак, композитор — Золтан Алмаші, художник — Кость Лавро).

Проєкт адресований учням-віолончелістам молодших класів музичних шкіл.

Більшість творів базуються на матеріалі української народної музики. Вагому частину нотного матеріалу становить авторська музика відомого українського композитора та віолончеліста Золтана Алмаші та його опрацювання українських народних мелодій.

Видання є першою за часів Незалежності школою гри на віолончелі для початківців, розраховане на усіх дітей, незалежно від їхніх здібностей, охоплює основні етапи розвитку віолончеліста-початківця: від гри на відкритих струнах до знайомства з першою, другою, третьою, четвертою позиціями.

Концерт-презентацію можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/vydavnyctvo.muzychnaukraina/videos/410090673908870.

Зі змістом збірки можна ознайомитися на сайті видавництва: http://muzukr.com/noty-kazkova-krana-violonchel-656.html.

ГО «ESTA Україна» розповсюджує збірку серед українських викладачів по класу віолончелі.

Щоб безкоштовно отримати збірку (доставка «Новою поштою» коштом отримувача), запрошуємо заповнити онлайн-заявку: https://forms.gle/UyrDwoHiqfegho45A.

У цій заявці необхідно буде зазначити персональні дані та надати підтвердження, що ви є викладачем по класу віолончелі. Таким підтвердженням може бути: посилання на вашу сторінку в соцмережах, з відкритих дописів на якій є зрозумілим, що ви викладаєте віолончель, або зазначення прізвища та імені того члена ГО «ESTA Україна», який може і згоден підтвердити Ваш статус викладача віолончелі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *