ESTA Україна

«Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки»: попередній анонс учасників

Своїм досвідом на Конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки – 2020», яка відбудеться 29 березня 2020 р. в м. Києві, поділиться викладач Київського Інституту музики ім. Р. М. Глієра, лауреат державної премії ім. Л. Ревуцького Андрій Павлов.
В рамках проведення Конференції ми будемо обговорювати проблеми випускників мистецьких шкіл, їх успіхи і недоліки абітурієнтів мистецьких коледжів, розглянемо шляхи подолання труднощів, які виникають у викладачів під час роботи з учнями старших класів.

Андрій Павлов

Практична частина Конференції — це участь викладачів (учасників заходу) в камерному оркестрі, диригувати яким буде народний артист України, скрипаль, композитор, диригент Олександр Гоноболін. Оркестр виконає оркестрові твори, створені композитором для учнівських колективів.

Олександр Гоноболін

В рамках проведення Конференції відбудуться майстер-класи з учнями по класу віолончелі, які буде проводити досвідчена віолончелістка Богдана Неділько.

Творчий шлях Богдани починався в Ужгороді з навчання в Ужгородській ДМШ №1 ім. П. Чайковського та в музичному коледжі ім. Д. Є. Задора. З 2018 по 2019 рр. вивчала барокову віолончель в Базельській музичній академії — Схолі канторум, у класі професора Крістофа Куана. В 2014–2018 рр. здобула ступiнь Магістра музичної педагогіки та Магістра музичного виконавства в Женевськiй Вищiй школi музики, у класі професора Дениса Северина.

Стажування:
– Міжнародна Музична Академія ім. І. Менухіна (Швейцарія);
– Ліонська консерваторія (педагогічна практика викладання віолончелі);
– Оркестрова академія у співпраці з оркестром Романської Швейцарiї;
– Проекти камерної музики в Університетi м. Тромсьо (Норвегія); Оркестрова Академія К. Пендерецького (Нiмеччина, Голландiя).

Співпрацювала з такими колективами, як ансамбль «Солiсти Невшателя», Camerata Franconia Symphony Orchestra, Pilsen Philharmonic Orchestra, New Era Orchestra, оркестр «Віртуози Києва», K&K Philharmoniker, Avetis Festival Orchestra, Ukrainian Festival Orchestra, Orchestra Klangforum Schweiz, Європейський симфонiчний оркестр Дармштадт, Ужгородський камерний оркестр та iн.

Богдана Неділько

Нагадуємо також всім викладачам, які бажають виступити на Конференції, що необхідно до 01 березня 2020 року надіслати тези. Кращі доповіді будуть відібрані для презентації на пленарному та секційних засіданнях Всеукраїнської конференції «Новаторські ідеї в галузі струнно-смичкової педагогіки – 2020».

Детально див. тут: http://wp.me/p61bu0-AG

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *