ESTA Україна

Зустріч з американськими колегами

В липні цього року українським викладачам пощастило зустрітися з американськими викладачами, які приїхали в Україну поділитися своїм досвідом.

Семінар, який було запропоновано провести в м. Ірпінь Київської області професором музичної освіти, деканом факультету струнних інструментів Університету «Дукейн» (Duquesne, що знаходиться в місті Пітсбург, штат Пенсільванія, США), президентом місії «Музика у світовій культурі» Стівеном Бенхамом, не залишив байдужим нікого із слухачів.

Професор Стівен Бенхам виступив з лекцією “Основне дослідження щодо ролі музики у формуванні міжнейронних зв’язків мозку юних музикантів, формуванні особистості та духовності дитини”, метою якою було надати більше інформації викладачам про те, як саме заняття музикою розвиває мозок дитини.

Далі з корисною інформацією про свій погляд на роботу зі скрипалями-початківцями виступила Шерон Остерхаус, яка викладає скрипку протягом 18 років і продовжує це робити у своїй домашній студії в Сент-Полі, штат Міннесота (США). В майстер-класі, який проводила Шерон, брали участь учні київської студії “Музична академія” (викладач Наталія Коптєнкова).

Маємо надію, що це не остання зустріч з американськими колегами.

         

Tagged on: ,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *