ESTA Україна

Педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS»

27 квітня у Києві відбудеться Всеукраїнський педагогічний форум «Інклюзія у початковій мистецькій освіті ARTS FOR HEARTS».

Місце проведення: дитяча школа мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького (вул. Борщагівська, 14).

Час: з 11:00 до 17:00.

Організатори: ГО «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти», ГО українських викладачів-струнників «ESTA Україна» (Українська ланка Європейської асоціації викладачів-струнників), Державний науково-методичний центр змісту культурно-мистецької освіти, Харківська дитяча школа мистецтв № 5 ім. І. Дунаєвського.

Педагогічний форум надасть можливість створення комунікаційної платформи для налагодження тривалого партнерства з розвитку інклюзивної освіти та мистецтва в Україні та стане підґрунтям формування позитивного ставлення суспільства, викладацько-учнівської спільноти, узагальнення та систематизації ефективного досвіду.

Під час форуму відбудеться панельна дискусія «Мистецька освіта без перепон» та конференція «Досвід, практика, реалізація».

У числі спікерів — запрошені викладачі-практики мистецьких шкіл для дітей з особливими освітніми потребами Литви та Латвії, а також представники центральних органів управління та органів місцевого самоврядування, народні депутати, психологи, працівники інклюзивно-ресурсних центрів, викладачі закладів післядипломної освіти, викладачі-практики з України.

Запрошуємо до участі керівників та викладачів, що працюють з учнями з особливими освітніми потребами, батьків таких дітей, а також усіх зацікавлених у розвитку вітчизняної інклюзивної освіти.

Свою присутність необхідно підтвердити під час реєстрації на захід. Просимо уважно та повністю заповнити заявку за посиланням: заявка на участь у форумі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *